Pauline Site Plan.jpg

Billericay, CM12

This 1960s semi-detached property in the Brightside area of Billericay is home to a young family. The existing house provides fair living accommodation however, the client felt there was a disjointed nature to the arrangement with the existing kitchen residing within a side extension, itself a later addition to the property added by the previous owners in the 1970s.

We were approached with a brief to re-configure the ground floor to provide an open-plan arrangement for modern family living. Amongst the numerous project requirements, the client sought a guest suite to include a shower room and bedroom that could be utilised as a study, and an enlarged utility room.

Location:

Sector:

Status:

Date:

Billericay, Essex

Residential, Private

Concept - RIBA Stage 2

2018

1811-07_Proposed003.jpg
Sketches-wide.jpg
1811-15_Proposed002.jpg
/